Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Conditii generale

rezentul "Reguli de vanzare a biletelor, transportarea pasagerilor si a bagajelor cu autocarele companiei "Eurolines Moldova"SRL pe curse internationale" (in continuare -Regulament) reglementeaza procesul de vanzare a biletelor pe liniile regulate si a transportarii pasagerilor si a bagajelor, deservite de catre compania "Eurolines Moldova"SRL si partenerilor sai, si acordarea biletelor pasagerilor, ce incheie contract cu compania "Eurolines Moldova"SRL.

rezentul Regulament reglementeaza vanzarea biletelor companiei "Eurolines Moldova"SRL si la fel se aplica calatorilor ce procura bilete de la compania "Eurolines Moldova" SRL, dar si de la alti agenti, ce realizeaza bilete in baza unui contract incheiat cu "Eurolines Moldova"SRL. Pasagerilor, ce au procurat bilete de la alti agenti-parteneri ai companiei "Eurolines Moldova" SRL sau de la alti agenti ce lucreaza dupa principiul companiei "Eurolines Moldova" SRL se aplica la fel acest regulament.

e liniile internationale se folosesc autocare inregistrate in Republica Moldova, cat si autocare inregistrate in alte tari ale partenerilor. Transportatorul are voie sa faca schimburi de autocare, atat la statiile autorizate, cat si pe traseul ce il are. In cazuri de stricta necesitate (defectarea autocarului, insuficienta de pasageri si altele) transportatorul are dreptul de a face transferul dintrun autocar in altul. In acest caz transportatorul asigura locuri in autocar, dar numarului locului nu ii este asigurat.

umarul de pasageri, ce sunt transportati in autocare pe linii internationale,corespunde numarului de locuri stabilite de fabrica ce a asamblat autocarul, exceptie facand locul lucdratorului companiei.