Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Informatii

gentia "Eurolines Moldova" este inregistrata la data de 6 iunie 1995. Licenta de transport - AMMII 025902; Licenta pe turism - AMMII 039098 ("Eurolines Moldova" - partener regional al agentiilor de turism "Eurolines"). Face parte din reteaua companiilor europene "Eurolines", inaugurate in anul 1985. Oficiul central aflandu-se la Bruxelles, Belgia. Este cea mai sigura retea de companii de transport international de pasageri din Uniunea Europeana, efectuand curse in aproximativ 38 de state, 850 de orase ale lumii.

n ceea ce priveste tarifele, "Eurolines Moldova" va ofera adaugator unele reduceri pentru diferite categorii de pasageri. Datorita preturilor reduse, cel mai des de serviciile noastre beneficiaza studentii, pensionarii, profesorii, turistii etc. Autocarele companiei sunt moderne si intrunesc exigentele europene de transport. Pornirile se efectueaza doar din autogari. Pasagerii nu vor fi nevoiti sa astepte 5-6 ore pentru verificarea pasapoartelor la vami.

oate cursele se efectueaza cu permisiunea oficiala a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova, dar si ministerelor de resort din tarile europene.

u ratati sansa Dvs. de a calatori la cel mai inalt nivel cu autocarul folosind serviciile companiei "Eurolines Moldova"!