Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Reguli speciale de transportare a bagajului

ransportarea mobilei, frifiderului si animalelor pe liniile internationale sunt interzise. Numai daca se da acordul se poate de transportat animelele cu compania "Eurolines Moldova" SRL. Cainii se transporta cu botnita si pe locurile neocupate de pasageri. Pentru transportarea animalelor se achita 50% din costul biletului. Exceptie fac doar cainii-ghizi ce acompaniaza persoanele care nu vad. Acest caine merge fara a achita nici o taxa. La transportarea animalelor trebuie de respectat regulile fiecarui stat ce se tranziteaza, si orice raspundere o duce doar pasagerul.

icicletele se transporta doar in cazul cand este loc disponibil in compartimentul rezervat pentru bagaje, desamblate si ambalate corespunzator (roata din fata separata de rama). Bicicletele demontate sunt clasificate ca un loc de bagaj.

n salon si in compartimentul pentru bagaje interzice de a transporta: elemente radioactive, otravuri, elemente explozive, substante urat mirositoare, inflamabile si coloranti.