Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Informatie pentru pasageri

n cadrul companiei de transport „Eurolines Moldova” puteti achizitiona bilete de calatorie atat la rutele directe, efectuate nemijlocit de catre „Eurolines Moldova”, cat si la rutele efectuate de partenerii nostri comerciali. Alegand ultima optiune, pasagerului i se ofera doua bilete – primul pentru autocarul moldovenesc care transporta pasagerii pana la punctele de transbordare:
- Berlin, Frankfurt pe Main (Germania);
- Paris, Strasbourg (Franta);
- Varsovia, Cracovia, Vrotlov (Polonia);
- Brasov (Romania),
Al doilea – la autocarele ce apartin partenerilor comerciali ai companiei „Eurolines Moldova” care transporta pasagerii pana la punctele de destinatie.
Colaboratorii nostri va vor oferi ajutorul necesar in scopul de a selecta traseul optim, explicandu-va in detaliu politica de preturi a companiei noastre, dar si a companiei partenerilor nostri.Politica de preturi

ompania de transport „Eurolines Moldova” ofera reduceri unor categorii de pasageri, cum sunt: pensionarii, tinerii cu varsta pana la 26 de ani inclusiv, copiii.
De asemenea, la rutele efectuate de partenerii nostri comerciali exista o politica flexibila de preturi. Reduceri variate sunt oferite studentilor si grupelor de 9 persoane si mai mult. Exista reduceri pentru procurarea prealabila a biletelor – 10% in cazul achizitionarii biletului cu 7 zile pana la pornirea autocarului, precum si actiunea PROMO ce ofera posibilitatea unor reduceri de pana la 50%, cu conditia procurarii biletului din timp (cu cel mult 1 luna pana la pornirea autocarului).

.