Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Efectuarea asigurărilor medicale

entru călătoriile peste hotarele tării este nevoie de asigurare medicală. Procurarea politei de asigurare este posibilă si în oficiile companiei Eurolines Moldova.

ipurile de asigurare medicală:
1. Pentru călătorii scurte, se îndeplinesc în cazul în care, într-un interval scurt de timp, se efectuează o singură călătorie peste hotarele tării;
2. Pentru mai multe călătorii, se îndeplinesc în cazul în care aveti de gînd să faceti mai multe călătorii peste hotarele tării;
3. Anularea călătoriei, dacă doriti să asigurati doar riscul anulării călătoriei sau întreruperii acestea;

fectuarea asigurării medicale se face în cîteva etape:
1) Indicarea tării unde se efectuează excursia sau tara de intrare, în cazul în care călătoria presupune trecerea mai multor frontiere. Deasemena se poate indica teritoriul pe care se află tara: Europa sau Toată lumea. În ciuda indicării tării, asigurarea va functiona pe întreg teritoriu cărui apartine.

2) Indicarea datei plecării. În acelati timp, pentru călătoriile multivisa, nu este necesară precizarea datei de sfîrtit, aceasta va fi calculată automat, în functie de programul de asigurare selectat. De asemenea, de amintit faptul că, în conformitate cu cerintele tărilor participante la Acordul Schengen, efectul unei polite de asigurare ar trebui să ofere, cel putin încă 15 zile aditionale de la data călătoriei planificate fără costuri suplimentare, care vor fi adăugate automat la data de încheiere a călătoriei specificate în asigurare.