Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

EUROLINES MOLDOVA & FLIXBUS


Incepind cu 1 septembrie 2017, Eurolines Romania si Eurolines Moldova au inceput parteneriatul cu cel mai mare operator de autocare european Flix Bus.

FlixBus este o tinara companie de transport, care incepind cu 2013 propune milioanelor de oameni din Europa o noua conceptie despre calatorie. Itr-un timp record FlixBus a creat cea mai mare linie de autocare din Europa, devenind rezultatul unei combinatii unice a startapului tehnologic, internet-comapaniei si transportul classic al firmei.

Datorita simplitatii de bronare si cresterea zilnica a propunerilor FlixBus propune milioanelor de calatori posibilitatea sa deschida intreg universul, economisind astfel bani.

Pentru Eurolines Moldova si clientii sai cooperarea in transport cu FlixBus devine mai moderna, mai efectiva si mai extinsa

Călătorii moldoveni vor avea acces la peste 200.000 de călătorii zilnice către 1200 de orașe din 26 de țări europene (direct sau cu transfer).

Vă atragem atenția în special asupra faptului că, atunci când cumpărați bilete FlixBus la agențiile noastre, returnarea și schimbul de bilete se efectuează în conformitate cu regulile acestei companii.

Cumpărați bilete la un preț avantajos !!!