Pentru procurarea bileletor de calatorie cu escala in tarile UE, va rugam sa va adresati in oficiile companiei "EUROLINES MOLDOVA"

Authorized methods of payment

Noutate in domeniul turismului- tur gastronomic

ecatind la faptul ca, aproape in fiecare oras din Moldova au aparut restaurante de tip francez, spaniol, italian, adevaratii gurmanzi inteleg, ca pentru a gusta adevarata mincare nationala trebuie sa mergi in tara de origine, unde aceasta se gateste inca din timpurile stravechi. S-ar parea ca, trebuie doar sa urmezi receta, si bucatele se primesc la fel ca si «patria istorica». Dar nu: sau ingredientele i-si pierd din calitate in timpul transportarii, sau nu contin aceleasi componente, sau aerul local ajuta la crearea unei arome speciale.

copul tururilor gastronomice — este sa va bucurati de bucataria speciala a unei tari. In plus acest obiectiv nu poate fi redus la aceea de a incerca ceva rar, exotic, sau pentru a gusta nenumarate preparate.

mportant este sa se bucure de retetele locale, care de secole intregi au adunat traditiile si obiceiurile populatiei locale, care fac parte din cultura nationala.

ucataria moldoveneasca foloseste o cantitate mare de legume pentru a pregati diferite tipuri de bucate. Dovlecei , vinete , ardei , rosii , fasole , ridichi , ceapa , legume murate si conservate stau la baza pregatirii bucatelor nationale. Legumele se folosesc ca mincare principala, dar si ca garnitura cu felul doi. Se folosesc de asemenea si la pregatirea supelor.

ururile gastronomice in Moldova se pot diferentia in tururi gantronomice rurale si urbane. Cele rurale includ plecari la vinoteci, unde se poate degusta diferite tipuri de vinuri, vizita la gospodariile taranesti. Inafara de degustarea preparatelor in locurile de productie, se poate de facut cunostinta si cu gastronomia din orase, si astfel cu usurinta de combinat cu recreerea intelectuala.